In stock

12x Paine dextrinata Lino Santiveri

400,00 lei

Painea dextrinata SANTIVERI este o paine ce blochează fermentarea fructelor si a zarzavaturilor in stomac si intestine, și care, nu doar hrăneste, ci si vindecă.

Ce este painea dextrinata? Este o paine prajita, dar cu ceva diferențe. Se realizează prin procesul de dextrinare, adica o dubla coacere (2 ore la 180 de grade si nu una cum se face de obicei) prin care amidonul se transforma in dextrină (prin hidroliză), ajutând astfel atat stomacul , cat si intestinele, la o digestie usoara si eficientă, cat și prin procesul de deshidratare lentă, care are rolul de a inactiva drojdiile responsabile de multe probleme digestive. Este indicata pentru persoanele sănătoase care doresc sa prevină diverse afecțiuni , dar mai ales pentru persoanele care au probleme digestive: gastrita, intestin iritabil (flatulențe) sau dureri abdominale, false intoleranțe la gluten, pentru sportivi (digestie ușoară înainte de competiții); in situații de gastro-enterită datorita efectului astringent si nu in ultimul rand in dietele de slăbit, având un rol de normalizare a metabolismului bazal.

Paine prajita 100% integrala din grau cu seminte de in (9,1%)
Ingrediente :
faina integrala de grau (80%) aluat din faina integrala de grau, seminte de in (9,1%) ulei de masline extra virgin, sare, extract de malt de orz, antioxidanti (extract bogat in tocoferoli).
Poate contine urme de soia si susan.
Se recomanda o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.

  • Aduce beneficii datorita semintelor de in, bogat in fibre solubile, aportand acizi grasi polisaturati si omega 3, esentiale pentru organismul nostru.
  • Sursa naturala de acizi alfa-linoleici cu un continut scazut de grasimi saturate. Acidul-linoleic si continutul scazut de grasimi saturate contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol in sange. Efectul benefic al acidului alfa-linoleic se obtine prin consumarea zilnica a 2 gr din acest acid gras.

72 în stoc